libravirtua-button ontime-button Vállalkozz digitálisan

LIBRA Online Számla Adatszolgáltatás Megoldás

LIBRA Online Számla Adatszolgáltatás megoldás

A LIBRA Szoftver Zrt. valós idejű, automatizált online adatszolgáltatás megoldást kínál 3rd Party ERP rendszert használó partnerek részére. A LIBRA megoldása zárt rendszerként képes integrálódni az ERP rendszerhez, és a NAV online számla rendszeréhez kapcsolódva önállóan, kezelői beavatkozás nélkül oldja meg az online számla küldésének teljes folyamatát.

A LIBRA Online Számla Adatszolgáltató Rendszer az ERP SQL adatbázisán keresztül végzi az online adatküldést és adatfogadást, valamint az ERP adatbázisában tárolja a teljes kommunikációról szóló és a NAV által küldött napló információkat és visszaigazoló kódokat. A LIBRA Online Számla Adatszolgáltató Rendszerben le van képezve adattábla/nézettábla szinten a NAV részére küldendő xsd/xml struktúra, mely adattáblákat/nézettáblákat megtáplálva a rendszer önállóan végzi a NAV kommunikációt, és tárolja le az adott számlákhoz kapcsolódó NAV válaszokat.

Mi a dolga az ERP rendszer használó vállalkozásnak?

Csupán annyi, hogy a LIBRA Online Számla Adatszolgáltató Rendszer telepítését követően biztosítsa a hozzáférést az ERP rendszerben található adattáblákhoz/nézettáblákhoz, melyek az elvárt struktúrában tartalmazzák a számla információkat. A többi lépést mind a LIBRA Online Számla Adatszolgáltató Rendszere végzi el Ön helyett.

 

ERP integráció

A LIBRA Online Számla Adatszolgáltató Rendszerhez történő integráció egyszerű fejlesztői feladat. Az adott ERP rendszerben előállt számla adatokat a számla érvényesítését követően elérhetővé kell tenni az előre definiált adattáblákon/nézettáblákon keresztül. A rendszer a számla adatok ily módon történő megjelenését követően már önállóan végzi el az adatküldést, a visszaigazolás kérést, és az egyes folyamatelemek naplózását. A naplóállomány kinyerhető az ERP rendszerből, a log adattáblára történő lekérdezés elkészítésével az ERP rendszerben megtekinthetővé válik. Mivel a küldő rendszer integrálódik az ERP rendszerhez, ezért a visszaigazoló kódon, és státuszon keresztül az ERP megkap minden szükséges információt a feltöltött számlával kapcsolatosan. A teljes kommunikációs folyamat zárt, ugyanis kezelői beavatkozás nélkül, az ERP rendszer fejlesztője által elkészített fejlesztéssel válik működőképessé.

A rendszerhez történő integráció alapvetően az ERP rendszer fejlesztőjének feladata, de igény esetén Cégünk szakértői (fejlesztői, pénzügyi tanácsadói) erőforrást tud biztosítani a fejlesztés időtartamára, ezzel is elősegítve a hatékony, és gyors fejlesztést.

 

Szeretne ajánlatot kérni a LIBRA Online Számla Adatszolgáltató Rendszer használatára? Esetleg szeretné kipróbálni, mielőtt megvásárolja? Kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com