libravirtua-button ontime-button

Új, feltehető mező Rendelés listákra

Az Ajánlatok, rendelések lista tételes változataira (H/L/A menüpont) és a Függő/ nem teljesített rendelések listára (H/L/C menüpont) szállítói rendelés esetén feltehető mező az „Igény azonosító”. Erre a mezőre szűrni is lehet.

Új szűrőmező a Csatolmányok karbantartása menüpontban

Csatolmányok karbantartása (T/A/U) menüpontban a pénzügyi bizonylatok szűrő panelja egy plusz "Megjelenítés" szűrő mezővel bővült. Itt választhatunk, hogy a csatolmánnyal rendelkező fejeket és tételeket (ami megegyezik az eddigi működéssel), a csatolmány nélküli fejeket, vagy a csatolmány nélküli tételeket szeretnénk látni.

Készlet modulban újabb funkciók

Készlet bevételezés során (E/A/A menüpontban) „Rendelés” forrás bizonylat kiválasztásakor a feljövő rendelés keresőben kijelölhetőek a rendelés tételsorai. Ha van kijelölve tételsor és megnyomjuk a „Kiválaszt” gombot, akkor csak a kijelölt sorok lesznek beemelve a bevételezés képernyőre.

A Kiadás (E/A/B) menüpontban feljövő rendelés keresőben a tételsor kijelölés és kiválasztás logikája bővült. Amennyiben van kijelölt tételsor, akkor csak a kijelölt sorokat fogja beemelni a „Kiválaszt” gomb. Ha nincs kijelölve tételsor, akkor az egész bizonylat beemelésre kerül.

Új, feltehető mező Készlet listákra

Mostantól feltehető mező a Készlet szerkeszthető listákra (E/S menüpont) és a Raktárforgalom tételes mozgásnemkódokkal (E/L/R/B menüpont) listára a kapcsolódó rendeléssorhoz tartozó „igény azonosító” mező.

Fogyás lista esetén (E/L/T/A menüpont) a nyomtatási kimenetekre és a táblázatra feltehető mező mostantól a cikkcsoport kódja és megnevezése.

Paraméterek áttekinthetőbben

Bizonyos, az ÁFA bevallás típusokhoz kapcsolódó paraméterek ezentúl, a könnyebb áttekinthetőség érdekében, a T/P/L menüpontban érhetőek el és állíthatók be az egyes ÁFA bevallás típusok mellett.

  • Devizás (belföldi is) bizonylat esetén keltezési dátum alapján történik a forintosítás
  • Helyesbítő gépi vevő számlán a keltezés alapján történik az árfolyam bekínálás.


Új lehetőség az ÁFA kulcs karbantartóban

Mostantól az ÁFA kulcs karbantartóban (T/P/S/A menüpont) bekapcsolható az ÁFA kulcsoknál egy új paraméter: „Előleg felhasználható „FA” mellett”. Amennyiben egy ÁFA kulcs mellett bekapcsoljuk, akkor érvényesíteni lehet olyan számlákat is, amelyeken fordított ÁFA kulcsú tételek mellé nem fordított ÁFA kulcsú előleget emelünk be.

Új paraméterek vonalkód nyomtatással kapcsolatosan

A Rendszer paraméterek (P/P menüpont) Nyomtatás fülére felkerült egy új fül: Vonalkód. Itt lehet beállítani, hogy a vonalkód nyomtatásnál a munkaállományok melyik mappába kerüljenek, valamint be lehet állítani, hogy a Libra3s vagy egy külső segédprogram indítsa a nyomtatást.

A Készlet modulon belül az Utólagos számla készítés (E/A/U) és a Kiadás (E/A/B) menüpontokban generált számlákra megmondható, hogy a számlán esetlegesen szereplő vonalkódot honnan vegye a rendszer. Ez a Készlet modulparamétereknél (E/M menüpont) állítható be a Bizonylatok/Számlák 2 fülön a következő paraméter bekapcsolásával: "Amennyiben a készletsoron a sarzs vonalkódból van töltve, a számlán akkor is a törzsből vegye a v.kódot". Ha ez a paraméter nincs bekapcsolva, akkor a rendszer úgy működik, mint eddig.

Új funkció cikktörzs nyomtatás esetén

Cikktörzs nyomtatásnál (T/A/C/C menüpont) a "Cikk alapadatok" listát kiválasztva "Áfa kulcsok" mező jelenik meg a kinyomtatott listán és a cikk termékjegyzék számához tartozó áfa kulcsokat mutatja. Ehhez a működéshez egy új szűrőmező is tartozik a nyomtatáshoz tartozó cikk szűrések panelén: "A termékjegyzékhez csak az érvényes áfa kulcsok megjelenítése". Ezt bekapcsolva csak az éppen érvényes (rendszerdátumhoz viszonyítva) áfa kulcsok kerülnek felsorolásra a mezőben.

Új lehetőségek a Tárgyi eszköz modulban

A NAV XML által megkövetelt részletesebb címkezelés finomítva (Általános)

Részletesebb export, import, szűrési lehetőség lett a programba építve az új, részletesebb cím mezőkre. A cím dekódoló algoritmus tovább fejlesztve.

Tárgyi eszköz lekérdezésben új módosítási lehetőség

Elérhetővé vált az előző időszaki mozgásokhoz tatozó megjegyzés mező módosítása. Tárgyi eszköz lekérdezése (F/B menüpont)

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com