libravirtua-button ontime-button

Raktárkezelő program

A raktárkezelő programok elsődleges funkciója a raktári készletek és mozgások nyomonkövethetősége, egyes termékek komplett raktári történetének nyilvántartása, a raktárkészlet kezelés komplex feladatának megkönnyítése.

raktárkezelőA raktárkezelő ügyviteli rendszer egyszerű, felhasználóbarát, ügyviteli megoldást nyújt a kis és közép vállalkozások számára. A korszerű raktárkészlet kezelő programok segítségével nyomonkövethetőek a termékekre adott garanciaidők, könnyen kezelhetőek, testreszabhatóak a raktárbizonylatok, szállítólevelek, gyártási bizonylatok.

A raktáron lévő termékek készletnyilvántartása a korszerű raktárkezelő rendszer segítségével könnyen átlátható. A nagyszámú ügyfelek és teljes termékpaletta nyilvántartása, egységes rendszerben történő kezelése nagyban segíti a leltározási folyamatot és hasznos forrásul szolgál vezetői döntésekhez.


Mindezeken felül a raktárkezelő programok képesek a felhasználói tevékenységet naplózni, a jogosultsági szintek, szabályok betartását elősegíteni.

 

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com