libravirtua-button ontime-button

B2B (Business-to-Business)

A Business-to-Business (B2B) kifejezés az üzleti szektor szereplői között, elektronikus formában létrejövő gazdasági kapcsolatokra utal.A vállalatközi kommunikációban nagyobb hangsúlyt kap a direkt marketing, a pr, a lead generálás és menedzsment, és más értékesítés-támogatási technikák. Valamint a legújabb, már komplett programmá fejlesztett,"thought leadership". Mi saját fejlesztésű, hatékony megoldásokat kínálunk Önnek.

A B2B működésBusiness to Businesséhez olyan rendszerekre van szükség, amelyek az üzletfelek közti elektronikus kereskedelmet és egyéb üzleti folyamatokat el tudják látni.

A Business-to-Business egészen új alapokra helyezi a beszállítói lánc kezelését, és az üzleti partnerekkel való kapcsolattartást. Ebben a kapcsolatban kiemelt szerepe van a biztonságos adatcsere kialakításának, lehetővé válik a külső fél teljes (vagy majdnem teljes) kirekesztése.

B2B marketing

A B2B piacon tevékenykedő résztvevők által kezdeményezett marketing különleges jegyekkel bír, hiszen a vállalatközi piac a hagyományostól eltérő  eszközöket igényel, kommunikációjában más technikákra helyeződik a hangsúly. 

 

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com